Hoeraaa! Het Zaanse Bakkertje bestaat 20 jaar!

Op 20 mei jl. heeft het Zaanse Bakkertje haar 20 jarig bestaan gevierd.

Ons lieve personeel heeft ons verrast door de avond ervoor de winkel te versieren met ballonnen en strikjes.
Vroeg in de ochtend werd er aangebeld, het personeel stond om 6 uur in hun pyjama voor de deur: verjaardagsontbijt! In de winkel lag er een gastenboek waar onze klanten een berichtje konden achterlaten. De hele dag door hebben wij erg lieve felicitaties ontvangen; in de winkel én op social media. Alle vrienden ontzettend bedankt hiervoor!

Ter viering van ons 1.500ste like op Facebook een paar dagen vóór ons verjaardag hebben wij een waardebon t.w.v. € 20,- verloot! Kiki Baaijens is de gelukkige winnares geworden van de prijs.

U zult het ongetwijfeld hebben zien langskomen op social media: de cartoons van Bun & Yvon. Ook op onze nieuwe site komen de cartoons terug. Deze zijn als cadeau voor ons 20-jarig bestaan getekend door Frans Willems.

Nou deze prachtige tekening konden we natuurlijk mooi inlijsten en zo laten, maar wij hebben er onze nieuwe verpakking van gemaakt. Vanaf deze week krijgt u al het lekkers uit de bakkerij mee in een Bun & Yvon verpakking! Frans met gouden handen heeft ook onze bakfiets opgeknapt. De bakfiets straalt nu in prachtig delfts blauw voor de deur.

Nu we er toch mee bezig zijn: wij vonden dit jubileum ook een goed smoesje om het pand op te knappen. De buitengevel van het pand was toe aan vernieuwing. De nieuwe knalrode markiezen en de nieuwe groene kleur geeft het Zaanse Bakkertje een frisse uitstraling!

Terugkijkend op de afgelopen twintig jaar kunnen wij zeggen dat we tevreden zijn met wat het hard werkende team van Het Zaanse Bakkertje heeft bereikt.

Het enthousiasme over onze producten geeft ons de kracht om door te gaan met waar we mee bezig zijn, namelijk bakken: puur, eerlijk en écht brood bakken! De positieve reacties vanuit jullie kant bewijzen dat we op het juiste pad zijn, wat ons weer intens blij en gelukkig maakt.

Laten we zeggen: ‘Op naar de 25, samen!’