Welkom op onze vernieuwde website!

Het Zaanse Bakkertje is een eigentijds en dynamisch bedrijf, wij gaan graag mee met de digitale tijdperk. In de afgelopen tijd hebben wij onze klanten via social media proberen te bereiken en dat is aardig gelukt. In een periode van minder dan een jaar hebben wij onze likers op Facebook verdriedubbeld en is vorige week de magische grens van 1500 likes bereikt.

Onze website was even oud als onze grootmoeders koekrecepten, hoog tijd om het op te knappen. Met trots presenteren wij u onze vernieuwde website. Deze is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en mobiel toegankelijk: omdat wij u graag in de winkel, maar ook buiten de winkel zo goed mogelijk willen dienen.

Via een maandelijkse nieuwsbrief laten wij u weten hoe het in de bakkerij eraan toegaat. U krijgt recepten mee, nieuwtjes en weetjes over brood, de bakkerij en Zaandijk. Wij gaan onze nieuwe producten toelichten, acties en kortingen delen en een flinke dosis geluk versturen.

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief onderaan de website. Onder de eerste 100 aanmeldingen verloten wij een doosje met geluk (hint: vers uit eigen bakkerij)!