Belegde broodjes

Voor gezonde, verse en heerlijk belegde broodjes

U kunt bij ons in de winkel terecht voor gezonde, verse en heerlijke belegde broodjes en salades. Uw lunch zal met onze luxe belegde broodjes nooit meer hetzelfde zijn!

Dankzij een breed assortiment aan brood uit eigen bakkerij hebben wij een variërend aanbod aan heerlijke belegde broodjes. We kunnen daarnaast rekening houden met verschillende dieetwensen en allergieën zoals lactosevrij, vegetarisch, veganistisch, halal en kosher. Kom lunchen bij ons en laat je verrassen door de verschillende smaken!

Op bestelling kunnen wij leveren voor vergaderingen, evenementen, kantines, scholen en (zorg)instellingen in de Zaanstreek. Hiervoor hebben wij ook minibroodjes met beleg, handzaam tijdens een gezond verjaardagsfeestje en vergaderingen. Ook bestaat de mogelijkheid om uw (zakelijke) lunch uit te breiden met verse smoothies, verse jus d’orange, salades, (fris)drank en zoete opties zoals een stukje koek, brownie, muffin etc.

Ben je op zoek naar een leverancier voor je (zakelijke) lunch met heerlijke belegde broodjes? Het Zaanse Bakkertje bezorgt dagelijks (bedrijfs)lunches in Zaandijk, Koog aan de Zaan, Zaandam, Wormerveer, Wormer, Assendelft, Krommenie en Westzaan. Wij bereiden graag ook jouw lunch en bezorgen deze op locatie!

Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden